3N2A1356.jpg

Hos MyChef i Torsby har vi Lunch Servering med veckans stående och flera dagens rätter.
Det ingår veckans soppa, sallad, måltidsdryck, kaffe/te och kakor.

Middags servering på restaurang i Torsby öppnas igen på fredags och lördagskvällar, för andra året i rad under hela Oktober kör vi igång Oktober Fest.

Sommarkrogen MyChef Bakfickan i Ingarö är nu stängd för säsongen år 2021.

Vi ser fram emot att serva våra gäster igen inför nästa sommar 1 maj-30 september, år 2022!
 

*  Take Away möjligheter finns för att ta med sig hem lunch och middag. Ring in er beställning.

Vi fortsätter med MyChef Julbord på restaurangen i Torsby Värmdö och Julkasse. Vi avslutar detta år med Nyårsmiddag och Nyårskasse för år 2021, mer info om meny uppdateras inom kort på www.mychef.se

Veckans lunch

Vecka 41, Serveras kl. 10.00 -14.30

I veckans lunch ingår: veckans soppa (​Gulasch soppa), sallad, nybakat bröd, måltidsdryck, kaffe och kakor! 

Måndag: Kalops med inlagda rödbetor, kokt potatis ..............................................................120:-

Veckans klassiker - Stekt falukorv med stuvade makaroner, egen tillbehör.....................................120:-

Veckans Pasta – Pasta Carbonara, rökt sidfläsk, 63 graders ägg..............................................120:-

 

Tisdag: 

Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon........................................................................120:-

Stekt fläsk med löksås, kokt potatis......................................................................................120:-

Veckans klassiker - Stekt falukorv med stuvade makaroner, egen tillbehör.....................................120:-

Veckans Pasta – Pasta Carbonara, rökt sidfläsk, 63 graders ägg..............................................120:-

 

Onsdag:  Fläsk Schnitzel med Örtsmör, stekt potatis  ..............................................................120:-

Veckans klassiker - Stekt falukorv med stuvade makaroner, egen tillbehör.....................................120:-

Veckans Pasta – Pasta Carbonara, rökt sidfläsk, 63 graders ägg...............................................120:-

Torsdag: Biff Lindström med potatispuré, skysås, saltgurka   .....................................................120:-

Veckans klassiker - Stekt falukorv med stuvade makaroner, egen tillbehör.....................................120:-

Veckans Pasta – Pasta Carbonara, rökt sidfläsk, 63 graders ägg..............................................120:-

Fredag: Nattbakad grillad bog med Grönpepparsås, klyftpotatis    ..........................................120:-

Veckans klassiker - Stekt falukorv med stuvade makaroner, egen tillbehör....................................120:-

Veckans Pasta – Pasta Carbonara, rökt sidfläsk, 63 graders ägg..............................................120:-

Veckans Lunch Stående Rätter

Pannkaka med sylt och grädde (barn eller vuxen portion)...................................................75:-/95:-

 

Veckans klassiker - Stekt falukorv med stuvade makaroner, pressgurka.........................................120:-

Veckans Pasta - Pasta Carbonara, rökt sidfläsk, 63 graders ägg................................................120:-

Veckans Soppa - Gulasch soppa .........................................................................................95:-

 

MyChef Burger – Högrevsburgare 120g, cheddarost, dressing, pommes frites ............................135:-

 

Veckans Vego - Kantarellpasta med Peccorinost, kronärtskockor..................................................145:-

Veckans Fisk – Stekt Rödspätta med kapris, rödbetor, pepparrot, brynt smör.................................165:-

Middag Servering

Oktober Fest Meny 

Varje fredags och lördags kväll, gäller hela oktober!

Varmrätter

Kalvschnitzel med kapris och sardellsmör, sallad, pommes........................................................275:-

Schweinshaxe Fat för 2 personer – Ugnrostad fläsklägg med surkål, potatisknödel,

dragonssky, senap, sidfläsk, egen frankfurter korv.......................................................295:-/ person

Schweinshaxe – Ugnrostad fläsklägg med surkål, potatisknödel, dragonsky.................................255:- MyChefs egen Frankfurter korv, surkål, rökt sidfläsk, rostad potatis, rödvinssky, senap ..................230:-  Vegetarisk – Spätzle med svamp, rostad hasselnötter...............................................................195:-

Dessert - Äppelstudel, nötter, syrligt äpple, russin, vaniljsås..........................................................95:-

 

Andra rätter under Oktober Fest   

        

Högrevsburgare (Enkel 120g/ Dubbel 240g)..............................................................145:-/175:-

cheddarost, BBQ dressing, sallad, syrad rödlök, pommes           

                                                                                                      

Toast Skagen med löjrom, citron.........................................................................................145:-      

Pannkakor med sylt, grädde, barn portion..............................................................................85:-                                       

2.jpg