3N2A5680.jpg

öppettider

30:e augusti - 30:e September 

 

Måndag - fredag kl. 17:00 - 20:00

Lördag kl. 12:00 - 20:00

Söndag kl: 12:00 - 20:00

Öppet hela september, sedan stängt för säsongen

Hej Välkommen till MyChef Bakfickan, en ny sommarkrog på Ingarö!
 

Vi ligger vid Kolström Båtklubb, på Näsuddsvägen strax efter Brunn vid Ingarö IF. Sväng till in vid sportfältet, fortsätt framåt och åk ner till stranden i slutet av vägen. Det finns en stor parkeringsplats vid fotbollsplanen/sportfältet, längre ner finns det även en till parkeringsplats närmare krogen men med begränsat antal platser.

Från och med i år 2021 har Cafét på stranden blivit till en Sommarkrog med fullständiga rättigheter. Krogen är öppen från Maj till och med September varje år. Vi erbjuder en härlig meny, en enklare strandmeny, Take Away och beställning av catering.

Vår ambition med sommarkrogen är att ha ett utbud av enklare strandmat till våra gäster! En nyhet för i år är att vi nu kan erbjuda ett större utbud av kaffel med fika, en levande sommarmatmeny med marint tema, modernt och klassiskt och en dryckesmeny med olika ölsorter, viner, champagne, cava/processo, härliga sommar paraplydrinkar, mm.

glass.jpg

Vattentemp
10 °C

sallad.jpg

Uteservering 

Vi har en stor uteservering, och ni behöver inte boka bord hos oss, bara komma så ordnar vi ett bord till er, det finns alltid platser hos oss! Det värsta som kan hända är några minuters väntetid på stranden, vi bjuder på snacks och härlig alkoholfri dryck i väntan på ert bord. Varmt välkomna!

Fiskebåt

Lägga till med båt

Vi har några gästplatser för små och medelstora båtar. Platserna är för våra gäster att lägga till för mat uppehåll. Vill ni övernatta så finns det några platser att lägga till mot en avgift (båtklubben, Kolström Båtklubb)

WGS 84 (lat, lon):N 59° 17.216', E 18° 25.933'