Öppet 15 Maj-1 Oktober

🌟 Välkomna till MyChef Bakfickan! 🌟

Idag, klockan 17.00, slår vi upp dörrarna till MyChef Bakfickan, vi hälsar både våra gamla och nya gäster varmt välkomna! Vi har öppet från 11.00 till 22.00 varje dag i veckan, så ni kan njuta av vår goda mat och dryck när det passar er bäst.

Och vet ni vad? Till helgen ser det ut att bli upp till 25 grader! Vad kan vara bättre än att njuta av solen och samtidigt avnjuta en fantastisk måltid från vår meny, som inte bara inkluderar våra favoriträtter från förra året utan också en ny spännande tillskott – den läckra kinesiska rätten Bao Bao med sina fantastiska fyllningar!

Men det är inte allt. För att göra det ännu enklare för er att smaka på våra läckerheter, har vi i år startat upp budbilschaufförer! Nu kan ni enkelt beställa er mat från bekvämligheten av ert eget hem med Foodora-appen. Redan från klockan 17.00 idag kommer vi att börja köra ut via Foodora, och ni kan till och med förbeställa er mat redan nu för leverans ikväll. Klicka bara på följande länk eller använd Foodora-appen för att komma till vår meny och beställa: Foodora MyChef Bakfickan Meny

För att ytterligare kunna erbjuda er vår goda mat, så kommer vi börja med lunch 11.00-14.00 vardagar som sittande gäst plus hemkörning ❤️.

Michael, Vivianne och resten av personalen på MyChef Bakfickan ser fram emot att ge er en oförglömlig kulinarisk upplevelse. Varmt välkomna till oss!

💫✨ Miche och Vivianne med personal önskar alla varmt välkomna! ✨💫

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Product has been added

No products in the cart.

Explore Food Items

Inga produkter i varukorgen.

Rulla till toppen