Lunch

Veckan 4

Veckans lunch serveras måndag-fredag, klockan 10.00-14.30, pris från 120:-

Det ingår veckans soppa (Tomatsoppa), salladsbuffé, måltidsdryck, kaffe/te och småkakor. Take Away, var god ring.

MyChef har en dag i veckan, onsdag eller torsdag, Dagens Lunch med Asiatisk Touch! 

Upptäck även vår middag och helg meny, dessertbord, mer info om våra menyer, se under fliken mat.

Måndag 

Fläskkarré av svensk gårdgris med Dragon gräddsås och stekt potatis

Tisdag 

Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon, alt

Stekt fläsk med löksås och kokt potatis

Isterband med persiljestuvad potatis, inlagda gulbetor

Onsdag

Kalvfärsbiffar med Champinjonsås, svartvinbärsgelé och kokt potatis

Torsdag

Rendang Kyckling, Malaysiskt gryta med kycklinglårfilé, citrongräs, limeblad, kryddor, serveras med ris

Fredag           

Wallenbergare med gröna ärter, brynt smör, rårörda lingon och potatispuré

Veckans Stående Rätter  

Veckans Fisk – Stekt Sej med kapris, pepparot, brynt smör, citron, kokt potatis               135:-

Veckans Vegetarisk– Pumpacreme, linser, chevré, valnötter, friterade potatiskulor                         135:-              

Veckans Special – MyChef Högrevburgare 100g, rökt sidfläsk, cheddarost, dressing, pommes frites                      150:-

Veckans Sallad – Ceasarsallad med benfritt rökt kycklinglår från Värmdö Rökeri                                                 150:-