Lunch

Vecka 46

Veckans lunch serveras måndag-fredag, klockan 10.00-14.30, pris från 110 kr. Take Away, var god ring.
Det ingår veckans soppa (grönärtsoppa), nybakad bröd, salladsbuffé, måltidsdryck, kaffe/te och småkakor.

När MyChef möter Öst. Med Asiatisk inspiration! En dag i veckans lunch!

Upptäck även vår middag och helg meny, just nu serveras en dessertbuffé som ingår i maten ända fram tills årsskiftet 20191231, mer info under fliken mat.

Måndag

Bolognese på högrev med spaghetti, 16 mån lagrad parmesan, ruccola

Tisdag

MyChefs Raggmunk med stekt fläsk, rårörda lingon

Alt Stekt fläsk med löksås, kokt potatis

Kalvfärsbiffar med Siciliensk grönsaksröra och rödvinssås

Onsdag

När MyChef möter Öst. Med Asiatisk inspiration! En dag i veckan!

Fläsk med Sötsursås (Kanton Style), ananas, rödlök, paprika, serveras med jasminris

Torsdag

Kalvgryta med tomat, gremolata (citron, olivolja, vitlök, persilja) och pennepasta

Fredag 

Skomakarlåda, Shoulder Cloud (nötbog) med bacon, gräslök, skysås och potatispuré

Veckans Stående Rätter 120:-

Veckans Fisk – Stekt Sej med rödbetor, kapris, brynt smör, kokt potatis                            120:-

Veckans Vegetarisk– Pumpacremé med Karl Johan, linser, chevre och nötter, västerbottenpotatis   120:-

Veckans Special – MyChef Högrevhamburgare 100g, rökt sidfläsk, cheddarost, dressing, pommes frites       150:-