Jobba hos oss

Jobba hos oss

Kul att du är intresserad av att jobba hos oss!

Är du en av kockar som är intresserade av att jobba hos oss under sommarsäsong 2021 under perioden juni-september, på vår sommarkrog i Ingarö, tvekar inte att kontakta oss omedelbart för ett första möte.

Vi behöver två rutinerade kockar som har lunch och middagsvanor i köket. Den ska ha ett stort intresse för matlagning, organiserad, bra kontakt med sina kollegor och gäster, stresstålig och har många bollar i luften och inte blyg för att ta på sig ansvar och bidra med nya idéer till oss. 

Skriv en mail till jobb@mychef.se

Är du en av servitörer som är intresserade av att jobba hos oss under sommarsäsong år 2021 under perioden juni-september, på vår sommarkrog i Ingarö, tvekar inte att kontakta oss omedelbart för ett första möte.

Vi behöver två rutinerade servitörer som har dag och kvällserveringsvanor och bartendersvanor. Den ska ha en trevlig personlighet för att serva och tillfredsställa matgäster, organiserad, bra kontakt med sina kollegor och gäster, stresstålig och har många bollar i luften och inte blyg för att ta på sig ansvar och bidra med nya idéer till oss.

Skriv en mail till jobb@mychef.se